Live wielrennen: BINCKBANK TOUR 2019

Van 12 tot en met 18 augustus is het koers in Nederland en België. De Binckbank Tour staat op het programma. Dagelijks is de Binckbank Tour ook live te volgen via de livestream.

TV

De Binckbank Tour word elke dag vanaf 15.00 uur live uitgezonden door de NOS (NPO 1) en de VRT (Sporza). Ook via de livestream van de NOS en Sporza kan je de Binckbank Tour live kijken.

Liveticker

Via de organisatie kan je ook alles volgen via Twitter. Klik hier om live te koers te volgen

Livestream

Ook via diverse andere kanalen is het mogelijk om naar wielrennen te kijken. Hieronder een overzicht van kanalen die wij online vonden. Sport in Nederland zend zelf geen livestreams uit.

Via de website LIVE TV kan je naar diverse sporten kijken. Voetbal, ijshockey, golf, darts, formule 1 alles kan je er zien en wat kost het? het kost niks.

Ook via ifirsttrow kan je naar allerlei soorten sport kijken. Maar ook via Roja DirectaUnibeten BWin kan je live naar sport kijken.

Sportredactie

Next Post

De in Hongarije opgepakte drugsdealer is atleet Roelf.B uit Stadskanaal

ma aug 12 , 2019
STADSKANAAL – Eén van de in Hongarije opgepakte Nederlandse atleten is de Stadskanaalster sprinter Roelf B. Dat meldt De Telegraaf aan de hand van bronnen binnen de atletiekwereld. De atleet werd afgelopen week in Hongarije opgepakt omdat hij in het bezit was van een kilo xtc-pillen, 451 flesjes met verdovende middelen en […]

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: