Livestream 108e editie Scheldeprijs

13 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Gratis wielrennen kijken! –

Livestream 108e editie Scheldeprijs

SCHOTEN – Woensdag 14 oktober staat de oudste Vlaamse klassieker de ‘Scheldeprijs’ op het programma. Deze wielerklassieker is vanaf 13.34 uur live en gratis te zien via de stream!

Coronamaatregelen

Door de aangescherpte coronamaatregelen in Nederland heeft de Scheldeprijs enige wijzigingen ondergaan. Zo is ervoor gekozen om Schoten aan te wijzen tot het epicentrum van deze wel bijzondere editie.

Start en finish in Schoten

Na de start wacht het peloton 10 ronden in en rondom Schoten, van elk 17,4 km. Aan het einde van de 174 km lange wedstrijd kennen we de winnaar van deze najaars-editie. Om de gezondheid van zowel renners, medewerkers als supporters te beschermen, roept de organisatie op om de wedstrijd massaal thuis via de televisie te volgen.

Voor wie de wedstrijd niet kan kijken op de televisie is hier een gratis stream beschikbaar!

Livestream 108e editie Scheldeprijs

Livestream 108e editie Scheldeprijs
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 racesMotoGPEredivisieEerste DivisieChampions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennenVeldrijdenTennisMXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...