Livestream Ajax – FC Utrecht

9 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Livestream Ajax – FC Utrecht

AMSTERDAM – AFC Ajax en FC Utrecht voetballen donderdagavond 13 augustus in de FOX Sports Eredivisie Comeback vriendschappelijk tegen elkaar. De wedstrijd wordt om 18.45 uur gespeeld in Amsterdam en is rechtstreeks te zien op de betaalzender Fox Sport. Wil je deze wedstrijd gratis online kijken? Klik dan hier voor stream-tips en linkjes waar je gratis voetbal kan kijken!

Voorbeschouwing

Ajax
Als we terugkijken op het vorig seizoen dan kunnen we constateren dat de Amsterdammers een goed seizoen speelden. Wel had Ajax, na het stilleggen van de competitie (i.v.m. het coronavirus) het doelsaldo mee waardoor ze het niet uitgespeelde voetbalseizoen gezien het doelsaldo, als koploper mochten eindigen.

FC Utrecht
FC Utrecht had was de minst gelukkige ploeg in de eredivisie. De ploeg miste in verband met de corona-perikelen zowel de bekerfinale als de mogelijkheid om zich te plaatsen voor Europees voetbal.
Voldoende ingrediënten voor beide teams om donderdag aan het begin van de avond een mooie pot voetbal op de grasmat neer te leggen.

Wil je het hele FOX Sports Eredivisie Comeback programma bekijken? Klik dan op de volgende link! FOX Sports Eredivisie Comeback

Livestream Ajax - FC Utrecht
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter