Livestream Ajax – Hertha BSC

20 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Live voetbal kijken!

Livestream Ajax – Hertha BSC

AMSTERDAM – Ajax speelt om 19.00 uur in de Johan Cruijff Arena een oefenduel tegen het Duitse Hertha BSC. Deze wedstrijd is live en gratis te zien via de stream!

Stream-1Stream-2Stream-3

Oud Ajacieden

Bij Hertha BSC staan drie oud Ajacieden onder contract. Javairô Dilrosun, Daishawn Redan en Deyovaisio Zeefuik hebben een Ajax verleden waarbij Redan en Zeefuik afgelopen seizoen nog actief waren in Nederland. Beide spelers speelden het afgelopen seizoen voor FC Groningen.

Voorbereiding

Ajax kent een prima voorbereiding. De ploeg van trainer Erik ten Hag won van zowel RKC, FC Utrecht als Red Bull Salzburg. De Amsterdammers scoorden er flink op los. Of dat ook het geval tegen Hertha BSC zal zijn kan je dinsdagavond vanaf 19.00 uur zien via de livestream.

Livestream Ajax – Hertha BSC
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter