Livestream Ajax – RKC Waalwijk

18 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Eredivisievoetbal kijken!

Livestream Ajax – RKC Waalwijk

AMSTERDAM – Ajax Amsterdam en RKC Waalwijk trappen zondagmiddag om 16.45 uur in Amsterdam af voor de tweede competitieronde in het eredivisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Vorige wedstrijd

Ajax opende het voetbalseizoen met een 1-0 overwinning op Sparta Rotterdam. De Amsterdammers zijn nog aan het warmdraaien voor zowel de competitie als de Champions League. RKC Waalwijk liep in de seizoenopener direct al tegen een nederlaag aan. Het thuisduel tegen Vitesse ging met 1-0 verloren.

We verwachten zondagmiddag om 16.45 uur een mooie pot voetbal in de Johan Cruijff ArenA. Beide ploegen zullen voor de winst willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Ajax Amsterdam en RKC Waalwijk. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Ajax – RKC Waalwijk

Livestream Ajax - RKC Waalwijk
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!