Livestream Ajax - Vitesse

Livestream Ajax – Vitesse

22 september 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Eredivisievoetbal kijken!

Livestream Ajax – Vitesse

AMSTERDAM – Ajax en Vitesse trappen zaterdagavond om 21.00 uur in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam af voor de derde competitieronde in het eredivisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Vorige wedstrijd

Ajax ging zoals verwacht prima van start in de eredivisie. De Amsterdammers wisten beide voorgaande wedstrijden winnend af te sluiten en staan hiermee in de top van de eredivisie. Vitesse deed hetzelfde als Ajax. De voetballers uit Arnhem sloten beide voorgaande duels winnend af en staan dan ook mee bovenaan in de eredivisie.

We verwachten zaterdagavond om 21.00 uur een mooie pot voetbal in de Johan Cruijff ArenA. Beide ploegen zullen voor de winst willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Ajax en Vitesse. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Ajax – Vitesse

Livestream Ajax - Vitesse
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter