Livestream Ajax vs RKC Waalwijk

2 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Livestream Ajax vs RKC Waalwijk

AMSTERDAM – AFC Ajax en RKC Waalwijk voetballen zaterdagavond 8 augustus in de FOX Sports Eredivisie Comeback vriendschappelijk tegen elkaar. De wedstrijd wordt om 18.30 uur gespeeld in Amsterdam en is rechtstreeks te zien op de betaalzender Fox Sport. Wil je deze wedstrijd gratis online kijken? Klik dan hier voor stream-tips en linkjes waar je gratis voetbal kan kijken!

Ajax boekte het vorige seizoen in de eredivisie uitstekende resultaten en eindigde op doelsaldo op de eerste plaats. RKC Waalwijk eindigde in dezelfde divisie op de achttiende plaats maar degradeerde niet naar de Keuken Kampioen Divisie omdat de volledige competitie niet was uitgespeeld voordat het coronavirus wereldwijd toesloeg.

Wil je het hele FOX Sports Eredivisie Comeback programma bekijken? Klik dan op de volgende link! FOX Sports Eredivisie Comeback

Livestream Ajax vs RKC Waalwijk
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter