Livestream Almere City – FC Groningen

18 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Oefenduel Almere City – FC Groningen

Livestream Almere City – FC Groningen

ALMERE – Zaterdagmiddag spelen Almere City en FC Groningen om 14.00 uur een oefenwedstrijd te voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Deze wedstrijd is live te zien via de betaalzender Fox Sport en gratis te zien via de livestream.

Resultaten oefenduels

Almere City
Almere City speelde in de voorbereiding op de Keuken Kampioen Divisie oefenwedstrijden tegen eredivisionist RKC Waalwijk. Met een goeie mentaliteit en goed spel wist Almere City de ploeg van RKC Waalwijk met 4-2 huiswaarts te sturen.

FC Groningen
FC Groningen liep in de voorbereiding op het nieuwe eredivisie voetbalseizoen één keer tegen een nederlaag aan. Na gewonnen te hebben van Heracles Almelo (1-0), FC Emmen (4-1) liepen de Groningers tijdens de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle tegen de eerste nederlaag aan (0-2). Vrijdagavond pakten de Groningers de draad weer op door met 2-0 te winnen van FC Volendam.

Gratis Live Stream

Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

Livestream Almere City - FC Groningen
Livestream Almere City – FC Groningen

Stream Tips!

Ben jij een echte sportliefhebber en kijk jij graag naar alle sportwedstrijden? Dan ben je hier op het juiste adres! Want op Sport in Groningen kan je diverse linkjes vinden naar de mooiste sportevenementen en de grootste toernooien. Zo kan je kijken naar alle Eredivisie en Eerste-Divisie voetbalUEFA Champions LeagueUEFA Europa League wedstrijden, alle internationale voetbalcompetitiesWielrennenVeldrijdenFormule 1TennisZwemmenSchaatsen en nog veel meer. Dus open bovenaan de site het dropmenu en klik vervolgens op jouw favoriete sportstream-link! 

Veel plezier op Sport in Groningen! 

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!) 
 
Meer gratis live-streams!! 
Volg ons ook op twitter en facebook