Livestream AZ Alkmaar - PEC Zwolle

Livestream AZ Alkmaar – PEC Zwolle

17 september 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Eredivisievoetbal kijken!

Livestream AZ Alkmaar – PEC Zwolle

ALKMAAR – AZ Alkmaar en PEC Zwolle trappen zaterdagmiddag om 16.30 uur in Alkmaar af voor de tweede competitieronde in het eredivisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Vorige wedstrijd

AZ Alkmaar komt zaterdagmiddag in actie voor de eerste competitiewedstrijd in de eredivisie. De wedstrijd van vorig weekend tegen FC Utrecht is in verband met het duel van AZ in de voorronde van de Champions League verplaatst naar een later tijdstip. PEC Zwolle liep in het eerste competitieduel tegen een 2-0 nederlaag aan. Beide teams zullen dus graag de eerste drie punten willen binnen halen.

We verwachten zaterdagmiddag om 16.30 uur een mooie pot voetbal in Alkmaar. Beide ploegen zullen voor de volle winst willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen AZ uit Alkmaar en PEC Zwolle. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream AZ Alkmaar – PEC Zwolle

Livestream AZ Alkmaar - PEC Zwolle
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter