Livestream AZ – FC Marioepol (Gesloten)

ALKMAAR/DEN HAAG – AZ speelt donderdagavond in Den Haag de return in de derde ronde van de kwalificatie voor de Europa League tegen FC Marioepol.

Vorige week eindigde het duel in 0-0. De wedstrijd is live te zien via de gratis livestream. De aftrap is om 20.30 uur.

Livestream

Sport in Groningen zend het duel niet live uit via de livestream. Toch is het mogelijk om via één van onderstaande linkjes live en gratis naar AZ – FC Marioepol te kijken.

Via de website LIVE TV kan je naar diverse sporten kijken. Voetbal, ijshockey, golf, darts, formule 1 alles kan je er zien en wat kost het? het kost niks.

Ook via ifirsttrow kan je naar allerlei soorten sport kijken. Maar ook via Roja DirectaUnibeten BWin kan je live naar sport kijken.

Sportredactie

Next Post

Heftig! Ricky van Wolfswinkel heeft aneurysma in zijn hersenen (video)

do aug 15 , 2019
Bij Ricky van Wolfswinkel is een ernstige hoofdblessure geconstateerd. In het Champions League-voorrondeduel tussen zijn FC Basel en LASK Linz kreeg de Nederlander een tik tegen zijn hoofd en er werd aan een hersenschudding gedacht, maar nu blijk er een aneurysma in Van Wolfswinkels hoofd te zitten. Een aneurysma is […]

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: