Livestream Critérium du Dauphiné 2020

14 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Livestream Critérium du Dauphiné 2020

WIELRENNEN – Woensdag gaat de 72e editie van het Critérium du Dauphiné van start. De wedstrijd bestaat uit vijf etappes en finisht zondag. Alle etappes finishen bergop en kennen dus een spannende finish.

Fuglsang won de editie van vorig jaar. Van Garderen en Buchmann vergezelden de Deen op het podium.

Wil je geen meter missen en de volledige etappes live kijken? Klik dan op onderstaande button om live te kijken!

Livestream Critérium du Dauphiné 2020
DatumParcoursAfstand
12-8Saint-Germain-Au-Mont-d’Or – Saint-Christo-en-Jarez181
13-8Vienne – Col de Porte132,5
14-8Corenc – Saint-Martin-de-Belleville156,5
15-8Ugine – Megève156,5
16-8Megève – Megève153

Naast de website van Tiz Cycling, die veel wielerwedsrijden live taat zien zijn er nog veel meer websites die onder anderen het wielrennen streamen. Er is dus ook meer dan voldiende ruimte voor de overige sporten. Kijk hier voor een kleine selectie stream-linkjes.Uiteraard zijn er nog heel veel meer mogelijkheden om gratis online en zonder kosten sport te kijken! Kijk hiervoor eens op deze pagina!

Kortom voldoende mogelijkheden om live en gratis sport te kijken!

Livestream Critérium du Dauphiné 2020
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen wielerwedstrijden die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief! Kijk hier dus live naar de Livestream Critérium du Dauphiné maar ook nar vele andere sportwedstrijden als bijvoorbeeld voetbal, formule 1, schaatsen, atletiek, verlrijden en noem ze maar op.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twit
ter!

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!