Livestream De Graafschap - NEC

Livestream De Graafschap – NEC

25 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream De Graafschap – NEC

DOETINCHEM – De Graafschap en NEC trappen zondagmiddag om 12.15 uur in Doetinchem af voor de vijfde ronde in de Keuken Kampioen Divisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Wedstrijdinformatie

De Graafschap ging het voetbalseizoen in de Keuken Kampioen Divisie prima van start. De selectie van trainer Mike Snoei wist uit de eerste drie wedstrijden zes punten te verzamelen. Een prima start dus. NEC uit Nijmegen behaalde ook zes punten maar speelde inmiddels al vier wedstrijden.

We verwachten zondag aan het begin van de middag een mooie pot voetbal in Doetinchem. Beide ploegen zullen punten willen verzamelen. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen De Graafschap uit Doetinchem en NEC uit Nijmegen. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream De Graafschap – NEC

Livestream De Graafschap - NEC
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter