Livestream De Graafschap vs Volendam

8 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]
FC Dordrecht vs NAC

Livestream De Graafschap vs Volendam

DOETINCHEM – De Graafschap en FC Volendam voetballen zondagmiddag 9 augustus in de FOX Sports Eredivisie Comeback vriendschappelijk tegen elkaar. De wedstrijd wordt om 14.30 uur gespeeld in Doetinchem en is rechtstreeks te zien op de betaalzender Fox Sport. Wil je deze wedstrijd gratis online kijken? Klik dan hier voor stream-tips en linkjes waar je gratis voetbal kan kijken!

De Graafschap speelde in het door corona stilgelegde en niet uitgespeelde voetbalseizoen in de Keuken Kampioen Divisie een prima competitie. De Doetinchemmers eindigde dan ook als tweede achter SC Cambuur. FC Volendam deed niks onder voor het team van De Graafschap. De Volendammers eindigden direct achter De Graafschap als derde in de Keuken Kampioen Divisie. Als voorbereiding op het komend voetbalseizoen zullen beide teams zondagmiddag goed voor de dag willen komen. We verwachten dan ook een gezellige pot voetbal tussen twee teams die aan elkaar gewaagd zijn.

Wil je het hele FOX Sports Eredivisie Comeback programma bekijken? Klik dan op de volgende link! FOX Sports Eredivisie Comeback

src=”https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js”>
Livestream De Graafschap vs Volendam
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter