Livestream Dinamo Tbilisi – Feyenoord (Gesloten)0-4/1-1

GEORGIË – Feyenoord speelt donderdag in Georgië de return in de kwalificatie voor de Europa League tegen Dinamo Tbilisi.

Vorige week eindigde het duel in Rotterdam in 4-0. De wedstrijd is live te zien via de gratis livestream. De aftrap is om 18.30 uur.

Livestream

Sport in Groningen zend het duel niet live uit via de livestream. Toch is het mogelijk om via één van onderstaande linkjes live en gratis naar Dinamo Tbilisi – Feyenoord te kijken.

Via de website LIVE TV kan je naar diverse sporten kijken. Voetbal, ijshockey, golf, darts, formule 1 alles kan je er zien en wat kost het? het kost niks.

Ook via ifirsttrow kan je naar allerlei soorten sport kijken. Maar ook via Roja DirectaUnibeten BWin kan je live naar sport kijken.

Sportredactie

Next Post

Livestream PSV - FK Haugesund (Gesloten)

do aug 15 , 2019
EINDHOVEN – PSV speelt donderdagavond in Eindhoven de return in de derde ronde van de kwalificatie voor de Europa League tegen het Noorse FK Haugesund. Vorige week eindigde het duel in 1-0 voor de Eindhovenaren. De wedstrijd is live te zien via de gratis livestream. De aftrap is om 20.30 […]

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: