Livestream EK Handbal – Kroatië – Nederland

Livestream EK Handbal – Kroatië – Nederland

6 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Live Kroatië – Nederland –

Livestream EK Handbal – Kroatië – Nederland

TRONDHEIM – Van donderdag 3 december tot en met 20 december vind in Denemarken het EK Handbal plaats. Kijk hier zondag 6 december vanaf 18.15 uur de tweede wedstrijd van de Nederlandse handbaldames tegen Kroatië.

Eerste duel verloren

De Nederlandse handbaldames verloren zaterdag de eerste wedstrijd van Servië met 25-29. Oranje staat dan ook onderaan in de poule met Servië, Kroatië en Hongarije. Het is de ploeg er dan ook alles aan gelegen om zondagavond het tweede duel te winnen van Kroatië.

Livestream EK Handbal – Kroatië – Nederland

Livestream EK Handbal - Kroatië - Nederland
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!