Livestream EK Veldrijden 2020

Livestream EK Veldrijden 2020

7 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Live EK Veldrijden 2020 –

Livestream EK Veldrijden 2020

ROSMALEN – Op Zaterdag 7 en zondag 8 november vinden er in Rosmalen de EK Veldrijden plaats. De wedstrijden zijn live te volgen via een gratis stream!

Ingekort programma

De UCI heeft in verband met de coronapandemie het programma van de EK Veldrijden flink ingekort. Zo zullen in Autotron Rosmalen op zaterdag alleen de elite/U23 vrouwen van start gaan en zullen bij de mannenwedstrijd op zondag alleen de elite/U23 aan de start staan. Bij de EK Veldrijden zullen geen toeschouwers worden toegelaten!

Programma en livestream

Zaterdag: 14.00 uur start Elite/U23 vrouwen
Zondag: 13.30 uur start Elite/U23 mannen

Wil je de EK Veldrijden via een gratis stream kijken? Klik dan op onderstaande linkjes!

Livestream EK Veldrijden 2020

Livestream EK Veldrijden 2020
Livestream EK Veldrijden 2020

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!