Site pictogram Sport in Groningen

Livestream en programma WK Darts

– WK Darten –

Livestream en programma WK Darts

LONDENVrijdagmiddag 1 januari staan in Londen de kwartfinales van de WK Darts op het programma. Voor Nederland komen Dirk van Duijvenbode en Michael van Gerwen in actie. Kijk hier live naar alle kwartfinales van de WK Darts!

Livestream en programma WK Darts 

Middagsessie vanaf 13.00 uur
Twee kwartfinales (best of 9 sets)

Krzysztof Ratajski – Stephen Bunting
Gary Anderson – Dirk van Duijvenbode

Avondsessie vanaf 19.00 uur
Twee kwartfinales

Gerwyn Price – Daryl Gurney
Michael van Gerwen – Dave Chisnall

Kijk hier gratis live naar de WK Darts: Kanaal 1 en Kanaal 2

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Mobiele versie afsluiten