Livestream Willem II vs PSV

TILBURG – Willem II speelt zondagmiddag om 14.30 uur in de 13e ronde van de voetbalcompetitie in de eredivisie thuis tegen PSV.

Willem II staat met 19 punten op de zesde plaats in de eredivisie. PSV staat met 24 punten op plaats drie. Voor beide team is het van belang om geen punten te verliezen. Willem II  heeft een zege nodig om zich te handhaven in de top van de competitie en ook PSV heeft de punten hard nodig. Willen de Eindhovenaren aansluiting blijven houden met de top zal een overwinning op Willem II noodzakelijk zijn.

Deze wedstrijd is om 14.30 uur live te zien op de betaalzender Fox Sport. Je kan de wedstrijd ook gratis kijken via een internet livestream.

Kijk via Sportstream24.nl gratis en live naar Willem II – PSV!

Livestreams: Sportstream24.nl
Volg ons ook op twitter!

Sportredactie

Next Post

Livestream EK Veldrijden in Silvelle 2019

za nov 9 , 2019
SILVELLE – Het Italiaanse Silvelle organiseert dit jaar het vijfde EK veldrijden voor Elite mannen en vrouwen. De afgelopen twee jaar ging de titel naar de Nederlander Mathieu van der Poel. (Kijk hier via een livestream!) Bij de vrouwen wordt er voor de zevende keer gestreden om de wit-blauwe trui. […]
Livestream EK Veldrijden in Silvelle 2019

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: