Livestream Excelsior – Almere City

3 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream Excelsior – Almere City

ROTTERDAM – In de tweede ronde van de Keuken Kampioen Divisie ontvangt Excelsior zondagmiddag om 12.15 uur uur Almere City. Deze wedstrijd is gratis live te zien via de livestream!

Vorige wedstrijd

Excelsior maakte vorige week een droomstart. De Rotterdammers versloegen Jong PSV in Eindhoven met maar liefst 6-1. Almere City kwam in haar eerste thuiswedstrijd niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen MVV Maastricht.Vanmiddag verwachten we een mooie pot voetbal. Beide ploegen zullen voor drie punten willen gaan. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Excelsior uit Rotterdam en Almere City uit Almere. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Excelsior - Almere City
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.Livestream Keuken Kampioen Divisie

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter