Livestream Excelsior – De Graafschap

5 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream Excelsior – De Graafschap

ROTTERDAM – Excelsior en De Graafschap trappen maandagavond om 18.45 uur in Rotterdam af voor de zesde competitieronde de Keuken Kampioen Divisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Competitiestand

Excelsior Rotterdam staat in de Keuken Kampioen Divisie op de twaalfde plaats met zes punten uit vijf wedstrijden. De Graafschap speelde vier wedstrijden en staat op de ranglijst zesde met negen punten.

We verwachten maandagavond een mooi duel. Beide ploegen zullen voor de winst willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en De Graafschap. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Excelsior – De Graafschap

Livestream Excelsior - De Graafschap
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 racesEredivisieEerste DivisieChampions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennenVeldrijdenTennisMXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...