Livestream Excelsior - Telstar

Livestream Excelsior – Telstar

18 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream Excelsior – Telstar

ROTTERDAM – Excelsior en Telstar trappen dinsdagavond om 18.45 uur in Rotterdam af voor de vierde ronde in de Keuken Kampioen Divisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Wedstrijdinformatie

Excelsior Rotterdam ging in het nieuwe voetbalseizoen goed van start. De Rotterdammers behaalden uit de drie voorgaande wedstrijden zes punten. Een mooi begin dus wat ze in de Keuken Kampioen Divisie een nette 6e plaats oplevert. Telstar uit Velsen-IJmuiden maakte een matige start. De ploeg uit Velzen staat na drie duels met vier punten op de 10e plaats.

We verwachten dinsdagavond een mooie pot voetbal in Rotterdam. Beide ploegen zullen drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Excelsior Rotterdam en Telstar uit Velzen-IJmuiden. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Excelsior – Telstar

Livestream Excelsior - Telstar
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter