Livestream F1 British Grand Prix

Livestream F1 British Grand Prix

2 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[t4b-ticker]

Livestream F1 British Grand Prix

SILVERSTONE – Op zondag 2 augustus gaat op het Formule 1 circuit Silverstone in Engeland de Formule 1 Grand Prix van Engeland van start. Volg hier de hele zondagmiddag, via de Gratis Live Stream de British Grand Prix 2020.

Tijdens de kwalificatie greep Mercedes coureur Lewis Hamilton de Pole position. Zijn teamgenoot Vallteri Bottas moest hem met slechts weinig verschil voor laten gaan. De Nederlandse troef, Max Verstappen volgde op ruime afstand en pakte de derde startplek.

Kan Max Verstappen op Silverstone voor een verrassing zorgen en is hij met zijn Red Bull machine de Mercedes coureurs te slim af? Kijk zondagmiddag vanaf 14.00 uur live en gratis via de livestream. Zo hoef je niets te missen!

Het programma ziet er zondagmiddag als volgt uit:

Zondag 2 augustus:
Race 14:00 – 17:40 uur Grand Prix van Groot-Brittannië (livestream 1) (livestream 2)
Livestream F1 British Grand Prix
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen formule 1 races die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter