Livestream F1 GP Groot-Brittannië (vrije training)

Livestream F1 GP Groot-Brittannië (vrije training)

4 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]
Livestream F1 GP Groot-Brittannië (vrije training)

SILVERSTONE – Op vrijdag 7 augustus gaat op het Britse Formule 1 circuit Silverstone het tweede achtereenvolgende race weekend voor de Formule 1 coureurs van start. (Livestream F1 GP Groot-Brittannië (vrije training)

De 70th Anniversary Grand Prix

De zogenaamde 70th Anniversary Grand Prix staat in zijn geheel in het teken van het zeventig jarig bestaan van de Formule 1 races. Ook dit weekend zijn er weer livestreams beschikbaar om niets van deze speciale races te hoeven missen.

Programma

Het formule 1 weekend gaat dus op vrijdag 7 augustus van start met twee trainingen. Op zaterdag vervolgd met nogmaals één vrije training en de kwalificatie voor de race van zondag. Op zondag 9 augustus valt vervolgens om 15.10 uur het definitieve startschot op Silverstone voor de Formule 1 Grand Prix van Engeland deel 2. Zowel alle vrije trainingen, kwalificatie en de ‘race’ zijn live te zien via de gratis livestream.

Gratis Livestream
Programma Vrijdag 7 augustus:

11.55 uur 1e vrije training Livestream 1Livestream 2
15.55 uur 2e vrije training Livestream 1Livestream 2

Programma Zaterdag 8 augustus

11.55 uur 3e vrije training Livestream 1Livestream 2
15.00 uur kwalificatie (voorbeschouwing vanaf 14.15 uurLivestream 1Livestream 2

Programma Zondag 9 augustus

15.10 uur Start Race (voorbeschouwing vanaf 14.00 uurLivestream 1Livestream 2

Gratis Formule 1 Livestream!!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!