Livestream F1 Grand Prix Groot-Brittannië (2)

Livestream F1 Grand Prix Groot-Brittannië (2)

2 augustus 2020 Uit Door Sportredactie

Livestream F1 Grand Prix Groot-Brittannië (2)

SILVERSTONE – Op 9 augustus gaat op het circuit van het Britse Silverstone de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië deel 2 van start. Volg hier het hele weekend via de Gratis Livestream. Kijk hier onder anderen alle vrije trainingen, kwalificatie en de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië.

Programma

Het formule 1 weekend gaat op vrijdag 7 augustus van start met twee trainingen. Op zaterdag vervolgd met nogmaals één vrije training en de kwalificatie voor de race van zondag. Op zondag 9 augustus valt vervolgens om 15.10 uur het definitieve startschot op Silverstone voor de Formule 1 Grand Prix van Engeland deel 2. Zowel alle vrije trainingen, kwalificatie en de ‘race’ zijn live te zien via de gratis livestream.

Programma Vrijdag 7 augustus:

11.55 uur 1e vrije training Livestream 1, Livestream 2
15.55 uur 2e vrije training Livestream 1, Livestream 2

Programma Zaterdag 8 augustus

11.55 uur 3e vrije training Livestream 1, Livestream 2
15.00 uur kwalificatie (voorbeschouwing vanaf 14.15 uur) Livestream 1, Livestream 2

Programma Zondag 9 augustus

15.10 uur Start Race (voorbeschouwing vanaf 14.00 uur) Livestream 1, Livestream 2

SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen formule 1 races die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

We hebben voor je een selectie gemaakt van de beste streamers. Naast formule 1 streamen deze streamers ook vaak veel andere sporten. Dus ook voor EredivisievoetbalKeuken Kampioen DivisieFormule 1WielrennenMotocrossTennis, Veldrijden enz… kan je hier terecht!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!