Livestream FC Dordrecht – Go Ahead Eagles

29 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream FC Dordrecht – Go Ahead Eagles

DORDRECHT – In de eerste ronde in de Keuken Kampioen Divisie ontvangt FC Dordrecht vanmiddag om 16.45 uur Go Ahead Eagles. Deze wedstrijd is gratis live te zien via de livestream!

Vorig seizoen

FC Dordrecht eindigde het vorige seizoen in de Keuken Kampioen Divisie als negentiende. Go Ahead Eagles stond na de seizoensafsluiting als zesde op de ranglijst. Vanmiddag verwachten we een mooie pot voetbal. Beide ploegen zullen goed van start willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen FC Dordrecht en Go Ahead Eagles. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream FC Dordrecht - Go Ahead Eagles
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter