Livestream FC Dordrecht - Jong AZ

Livestream FC Dordrecht – Jong AZ

21 september 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream FC Dordrecht – Jong AZ

DORDRECHT – FC Dordrecht en Jong AZ trappen vrijdagavond om 18.45 uur in Dordrecht af voor de vijfde ronde in de Keuken Kampioen Divisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Wedstrijdinformatie

FC Dordrecht is het voetbalseizoen slecht van start gegaan. Na vier wedstrijden voetbalde de club uit Dordrechts slechts een punt bijeen. Ze staan dan ook na vier duels helemaal onderaan op de ranglijst in de Keuken Kampioen Divisie. Ook Jong AZ maakte een valse start. De ploeg uit Alkmaar verspeelde inmiddels zes punten. Dus tijd om te beginnen met punten verzamelen om vervolgens mee te kunnen doen in de top van de competitie.

We verwachten vrijdagavond een leuke pot voetbal in Dordrecht. Beide ploegen hebben de drie punten hard nodig. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen FC Dordrecht en Jong AZ. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream FC Dordrecht – Jong AZ

Livestream FC Dordrecht - Jong AZ
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter