Livestream FC Dordrecht vs NAC

2 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Livestream FC Dordrecht vs NAC

DORDRECHT – FC Dordrecht en NAC Breda voetballen zondagmiddag 9 augustus in de FOX Sports Eredivisie Comeback vriendschappelijk tegen elkaar. De wedstrijd wordt om 12.15 uur gespeeld in Dordrecht en is rechtstreeks te zien op de betaalzender Fox Sport. Wil je deze wedstrijd gratis online kijken? Klik dan hier voor stream-tips en linkjes waar je gratis voetbal kan kijken!

Bij FC Dordrecht vielen de resultaten het afgelopen voetbalseizoen in de Keuken Kampioen Divisie tegen. De ploeg eindigde tot aan de coronastop als negentiende. NAC boekte prima resultaten. De club uit Breda eindigde als vijfde in de Keuken Kampioen Divisie. Als voorbereiding op het voetbalseizoen zullen beide teams zondagmiddag goed voor de dag willen komen en een goed resultaat neer willen zetten. Een leuke pot voetbal om de zondagmiddag mee te beginnen.

Wil je het hele FOX Sports Eredivisie Comeback programma bekijken? Klik dan op de volgende link! FOX Sports Eredivisie Comeback

Livestream FC Dordrecht vs NAC
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter