Livestream FC Eindhoven – Roda JC

Livestream FC Eindhoven – Roda JC

29 september 2020 0 Door Sportredactie

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream FC Eindhoven – Roda JC

EINDHOVEN – FC Eindhoven en Roda JC trappen dinsdagavond om 18.45 uur in Eindhoven af voor de vijfde ronde in de Keuken Kampioen Divisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Wedstrijdinformatie

FC Eindhoven behaalde in de eerste vier rondes van de voetbalcompetitie mooie resultaten. Het is dan ook niet bijzonder dat de club van manager Ernie Brandts met zeven punten uit vier wedstrijden op de zevende plaats in de competitie staat. Ook Roda JC maakte een uitstekende start. De ploeg uit Raalte staat na vier wedstrijden op de vierde plaats. Trainer Jurgen Streppel heeft zijn zaakjes bij Roda JC goed voor elkaar. De uitdaging is om dit dinsdagavond tegen FC Eindhoven voort te zetten.

We verwachten dinsdagavond om 18.45 uur een mooie pot voetbal in de Jan Louwers Stadion in Eindhoven. Beide ploegen zullen wat punten willen verzamelen. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen FC Eindhoven en Roda JC. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream FC Eindhoven – Roda JC

Livestream FC Eindhoven - Roda JC
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter