Livestream FC Emmen vs FC Groningen

6 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Livestream FC Emmen vs FC Groningen

EMMEN – FC Emmen en FC Groningen voetballen dinsdagavond 11 augustus in de FOX Sports Eredivisie Comeback vriendschappelijk tegen elkaar. De wedstrijd wordt om 18.45 uur gespeeld in Emmen en is rechtstreeks te zien op de betaalzender Fox Sport. Wil je deze wedstrijd gratis online kijkenKlik dan hier voor stream-tips en linkjes waar je gratis voetbal kan kijken!

FC Emmen

FC Emmen boekte het seizoen 2019/2020 uitstekende resultaten in de eredivisie. De ploeg van trainer Dick Lukkien is in de eredivisie zeker geen eendagsvlieg te noemen. De Emmenaren behaalden vorig seizoen 32 punten en dat resulteerde in een mooie twaalfde plaats in de eredivisie.

FC Groningen

De Groningers met aan het roer trainer Danny Buijs maakten aan het begin van het vorige seizoen een valse start. Echter herstelden de mannen zich in de tweede helft van het seizoen. Met een mooie negende plaats in de eredivisie kan de ploeg uit Groningen terug kijken op de positief gespeeld seizoen. Het komend seizoen verwacht de FC Groningen aanhang uitstekende resultaten. Met Arjen Robben als dirigent van het team zal FC Groningen voor een nog beter resultaat gaan.

Wil je het hele FOX Sports Eredivisie Comeback programma bekijken? Klik dan op de volgende link! FOX Sports Eredivisie Comeback

Livestream FC Emmen vs FC Groningen
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter