Livestream FC Emmen vs SC Cambuur

1 augustus 2020 Uit Door Sportredactie

[t4b-ticker]

Livestream FC Emmen vs SC Cambuur

EMMEN – FC Emmen en SC Cambuur Leeuwarden voetballen vrijdagavond 7 augustus in de FOX Sports Eredivisie Comeback vriendschappelijk tegen elkaar. De wedstrijd wordt om 18.45 uur gespeeld op de Oude Meerdijk en is rechtstreeks te zien op de betaalzender Fox Sport. Wil je deze wedstrijd gratis online kijken? Klik dan hier voor stream-tips en linkjes waar je gratis voetbal kan kijken!

FC Emmen boekte het vorige seizoen in de eredivisie uitstekende resultaten en eindigde op de twaalfde plaats. SC Cambuur eindigde in de Keuken Kampioen Divisie als eerste maar promoveerde niet naar de eredivisie omdat de volledige competitie niet was uitgespeeld voordat het coronavirus wereldwijd toesloeg.

Wil je het hele FOX Sports Eredivisie Comeback programma bekijken? Klik dan op de volgende link! FOX Sports Eredivisie Comeback

Gratis livestream Eredivisie voetbal
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter