Livestream FC Groningen – Ajax

3 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Eredivisievoetbal kijken!

Livestream FC Groningen – Ajax

GRONINGEN – FC Groningen en Ajax trappen zondagmiddag om 12.15 uur in Groningen af voor de vierde competitieronde in het eredivisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Vorige wedstrijd

FC Groningen boekte wat tegenvallende resultaten. De ploeg van trainer Danny Buijs behaalde uit de drie voorgaande wedstrijden evenveel punten. Tijd voor een goed resultaat. Ajax maakte naar verwachting een goede start. De Amsterdammers zijn tot op vandaag met ongeslagen en hebben negen punten. Ze delen de koppositie samen met SC Heerenveen.

We verwachten zondag aan het begin van de middag een mooi duel in Groningen. Beide ploegen zullen voor de volle winst willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen FC Groningen en Ajax. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream FC Groningen – Ajax

Livestream FC Groningen - Ajax
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...