Livestream FC Groningen – PEC Zwolle

10 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Livestream FC Groningen – PEC Zwolle

GRONINGEN – De Trots van het Noorden, FC Groningen speelt in voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen vrijdagavond om 19.00 uur in het Hitachi Capital Mobility Stadion een oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle. Deze wedstrijd is hier live te zien via de gratis stream!

Voorbeschouwing FC Groningen – PEC Zwolle

Vrijdagavond staat het derde oefenduel ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen voor de Groningers op het programma. FC Groningen ontvangt om 19.00 uur het team van PEC Zwolle. Volgens bronnen zal voetbalfenomeen en Groninger in hart en nieren, Arjen Robben zijn comeback gaan maken bij de FC. Een spannende avond dus!

Livestream FC Groningen – PEC Zwolle

LIVESTREAM 1LIVESTREAM 2LIVESREAM 3LIVESTREAM 4


PEC Zwolle
De Zwollenaren eindigden het vorige seizoen op de vijftiende plaats in de eredivisie. FC Groningen herstelde zich na een matige seizoenstart goed en eindigde als negende. Daar waar FC Groningen in 2018 tegen een 0-1 thuisnederlaag aanliep, wisten de mannen van trainer Danny Buijs het afgelopen seizoen met 2-0 te winnen.

Oefenprogramma

FC Groningen – Heracles Almelo
Inmiddels speelde FC Groningen twee oefenwedstrijden waarbij de ploeg, nog zonder Arjen Robben, prima resultaten boekte. De Trots van het Noorden opende het oefenprogramma op 1 augustus hmet een duel tegen Heracles Almelo. Het spel van de Groningers zag er naar behoren uit wat resulteerde in een 1-0 zege.

FC Emmen – FC Groningen
Dinsdagavond 11 augustus speelde de selectie van trainer Danny Buijs op de Oude Meerdijk in Emmen tegen FC Emmen. De Groningers gingen na 90 minuten en een goede pot voetbal huiswaarts met een klinkende 4-1 oefenzege.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twit
ter!