Livestream FC Groningen - PSV

Livestream FC Groningen - PSV

[pj-news-ticker]

Gratis eredivisievoetbal kijken!

Livestream FC Groningen – PSV

GRONINGEN – FC Groningen en PSV trappen zondagmiddag om 16.45 uur in Groningen af voor de eerste competitiewedstrijd in het eredivisie voetbalseizoen 2020/2021. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Vorig seizoen

FC Groningen had een stroeve competitiestart. De Groningers kwamen pas later in het seizoen op gang en wisten veel goed te maken. De ploeg van trainer Danny Buijs eindigde dan ook met 35 punten uit 26 duels op een mooie negende plaats in de eredivisie. PSV had een iets minder seizoen dan een jaar eerder. De club uit Eindhoven kon niet echt mee doen om de landstitel maar behaalde met de 4e plaats wel een plaats in de Europa League.

We verwachten zondagmiddag een mooie pot voetbal op in het Hitachi Capital Mobility Stadion in Groningen. Beide ploegen zullen goed van start willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen FC Groningen en PSV Eindhoven. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream FC Groningen – PSV

Livestream FC Groningen - PSV
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Deel dit bericht...
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Print this page
Print
Email this to someone
email

Geef een reactie