Livestream FC Progrès Niedercorn - Willem II

Livestream FC Progrès Niedercorn – Willem II

10 september 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Europa League kijken!

Livestream FC Progrès Niedercorn – Willem II

NIEDERCORN – Willem II speelt woensdag om 18.30 uur in de tweede kwalificatie ronde in de Europa League in en tegen het Luxemburgse FC Progrès Niedercorn. Deze wedstrijd is gratis en live te zien via de stream!

Wedstrijdinformatie

De club FC Progrès uit Niedercorn werd in 1919 opgericht en was vooral succesvol eind van de jaren zeventig en aan het begin van de jaren tachtig. De club wist zich toen vijf keer voor een Europees bekertoernooi wist te kwalificeren.

Willem II is woensdag aan het begin van de avond te gast in het Stade Jos Haupert in Niedercorn. In het stadion is plaats voor 4830 toeschouwers.

We verwachten een mooie pot voetbal in Niedercorn. Beide ploegen zullen voor de volle winst gaan. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd in de tweede kwalificatie ronde in de Europa League tussen FC Progrès Niedercorn en Willem II. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream

FC Progrès Niedercorn – Willem II begint woensdagavond 18.30 uur Nederlandse tijd en is live te zien via onderstaande link!

Livestream FC Progrès Niedercorn – Willem II

Livestream FC Progrès Niedercorn - Willem II
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter