Livestream FC Twente – Fortuna Sittard

8 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Live Eredivisievoetbal kijken!

Livestream FC Twente – Fortuna Sittard

ENSCHEDE – FC Twente en Fortuna Sittard trappen zaterdagavond om 21.00 uur in Enschede af voor de eerste competitiewedstrijd in het eredivisie voetbalseizoen 2020/2021. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Vorig seizoen

FC Twente draaide een tegenvallend voetbalseizoen. De ploeg behaalde in 26 gespeelde wedstrijden slechts 27 punten en bleef hiermee op de 14e plaats hangen. Fortuna Sittard presteerde ook tegenvallend. De ploeg uit Sittard eindigde als 16e in de eredivisie. Aangezien er in verband met de coronabreak geen promotie en degradatie plaats vond kwamen beide teams niet in degradatieproblemen en spelen ze ook dit seizoen weer gewoon in de eredivisie.

Vanavond verwachten we een mooie pot voetbal. Beide ploegen zullen goed van start willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen FC Twente en Fortuna Sittard. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream FC Twente – Fortuna Sittard

Livestream FC Twente - Fortuna Sittard
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!