Livestream FC Twente vs Fortuna Sittard

5 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Livestream FC Twente vs Fortuna Sittard

ENSCHEDE – FC Twente en Fortuna Sittard voetballen maandagavond 10 augustus in de FOX Sports Eredivisie Comeback vriendschappelijk tegen elkaar. De wedstrijd wordt om 18.45 uur gespeeld in Enschede en is rechtstreeks te zien op de betaalzender Fox Sport. Wil je deze wedstrijd gratis online kijken? Klik dan hier voor stream-tips en linkjes waar je gratis voetbal kan kijken!

FC Twente

FC Twente kwam het afgelopen voetbalseizoen niet echt op gang. Met tegenvallende resultaten bleef de club uit Enschede in de eredivisie steken op de veertiende plaats. Ondanks een gering budget zal de ploeg van de nieuw aangetrokken trainer Ron Jans het beste beentje voor willen zetten en goede resultaten willen boeken.

Fortuna Sittard

Fortuna Sittard speelde net als FC Twente een minder goed voetbalseizoen. De club uit Sittard eindigde in de voorgaande competitie net onder FC Twente op de zestiende plaats. Met trainer Sjors Ultee aan het roer zal de ploeg er alles aan gaan doen om goede resultaten neer te zetten.

Wil je het hele FOX Sports Eredivisie Comeback programma bekijken? Klik dan op de volgende link! FOX Sports Eredivisie Comeback

Livestream FC Twente vs Fortuna Sittard
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter