Livestream FC Utrecht – RKC Waalwijk

Livestream FC Utrecht – RKC Waalwijk

27 september 2020 0 Door Sportredactie

Gratis Eredivisievoetbal kijken!

Livestream FC Utrecht – RKC Waalwijk

UTRECHT – FC Utrecht en RKC Waalwijk trappen zondagmiddag om 14.30 uur in Utrecht af voor de derde competitieronde in het eredivisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Vorige wedstrijd

FC Utrecht kwam in het nieuwe eredivisieseizoen nog maar één keer in actie. Het team van trainer John van den Brom vergaarde hierbij één punt. Het zal de ploeg er dus alles aan gelegen zijn om de volle buit vanmiddag binnen te halen. RKC Waalwijk kwam al twee maal in actie. Beide wedstrijden gingen verloren. De ploeg van trainer Fred Grim staat dan ook helemaal onderaan in de eredivisie.

We verwachten zondagmiddag om 14.30 uur een mooie pot voetbal in de Utrecht. Beide ploegen zullen voor de winst willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen FC Utrecht en RKC Waalwijk. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream FC Utrecht – RKC Waalwijk

Livestream FC Utrecht - RKC Waalwijk
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter