Livestream FC Utrecht – SC Heerenveen

2 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Eredivisievoetbal kijken!

Livestream FC Utrecht – SC Heerenveen

UTRECHT – FC Utrecht en SC Heerenveen trappen vrijdagavond om 20.00 uur in Utrecht af voor de vierde competitieronde in het eredivisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Vorige wedstrijd

FC Utrecht speelde in verband met de uitgestelde wedstrijd tegen AZ twee competitieduels. De ploeg haalde uit de eerste twee wedstrijden vier punten en zullen tegen SC Heerenveen voor een goed resultaat willen gaan. SC Heerenveen ging voortreffelijk van start. Na drie gespeelde wedstrijden staan de Friezen samen met Ajax ongeslagen bovenaan in de eredivisie.

We verwachten vrijdagavond een spannend duel. Beide ploegen zullen voor de winst willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen FC Utrecht en SC Heerenveen. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream FC Utrecht – SC Heerenveen

Livestream FC Utrecht - SC Heerenveen
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...