Livestream FC Utrecht vs AZ Alkmaar

1 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[t4b-ticker]

Livestream FC Utrecht vs AZ Alkmaar

UTRECHT – FC Utrecht en AZ Alkmaar voetballen zaterdagmiddag 1 augustus in de FOX Sports Eredivisie Comeback vriendschappelijk tegen elkaar. De wedstrijd wordt om 17.30 uur gespeeld in Stadion Galgenwaard en is rechtstreeks te zien op de betaalzender Fox Sport. Wil je deze wedstrijd gratis online kijken? Klik dan hier voor stream-tips en linkjes waar je gratis voetbal kan kijken!

FC Utrecht eindigde het afgelopen seizoen als zesde in de Eredivisie, AZ Alkmaar was de nummer twee van de Eredivisie.

Wil je het hele FOX Sports Eredivisie Comeback programma bekijken? Klik dan op de volgende link! FOX Sports Eredivisie Comeback

Gratis livestream Eredivisie voetbal
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbal die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!