Livestream FC Volendam - Go Ahead Eagles

Livestream FC Volendam – Go Ahead Eagles

27 september 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream FC Volendam – Go Ahead Eagles

VOLENDAM – FC Volendam en Go Ahead Eagles trappen zondagavond om 20.00 uur in Volendam af voor de vijfde ronde in de Keuken Kampioen Divisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Wedstrijdinformatie

FC Volendam ging de competitie tegenvallend van start. De spelers van coach Wim Jonk wisten uit de inmiddels vier gespeelde duels evenveel punten binnen te halen. Go Ahead Eagles uit Deventer behaalde ook vier punten. Echter speelden de voetballers uit Deventer één wedstrijd minder.

We verwachten zondagavond om 20.00 uur een mooie pot voetbal in Volendam. Beide ploegen zullen wat punten willen verzamelen. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen FC Volendam en Go Ahead Eagles. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream FC Volendam – Go Ahead Eagles

Livestream FC Volendam - Go Ahead Eagles
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter