Livestream FC Volendam – NEC

10 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream FC Volendam – NEC

VOLENDAM – In de derde ronde van de Keuken Kampioen Divisie ontvangt FC Volendam dinsdagavond om 21.00 uur uur NEC. Deze wedstrijd is gratis live te zien via de livestream!

Resultaten

FC Volendam kende een tegenvallende start in de Keuken Kampioen Divisie. Het team uit Volendam heeft na twee wedstrijden voetballen slechts 1 punt. De Volendammers staan dan ook 16e in de competitie. NEC had een iets betere seizoenstart. De Nijmegenaren haalde uit de eerste twee wedstrijden 3 punten binnen en staan hiermee 15e.

Vanavond verwachten we een mooie pot voetbal. Beide ploegen zullen voor drie punten willen gaan. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen FC Volendam en NEC. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream FC Volendam – NEC

Livestream Jong FC Utrecht - Jong AZ

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!