Livestream Feyenoord – FC Twente

18 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Eredivisievoetbal kijken!

Livestream Feyenoord – FC Twente

ROTTERDAM – Feyenoord en FC Twente trappen zondagmiddag om 14.30 uur in Rotterdam af voor de tweede competitieronde in het eredivisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Vorige wedstrijd

Beide ploegen zijn de vorige week in de eredivisie van start gegaan met een mooie overwinning. Feyenoord won met 2-0 van PEC Zwolle en hetzelfde deed FC Twente. De ploeg uit Enschede won in eigen huis met 2-0 van Fortuna Sittard. Zowel coach Dick Advocaat als Ron Jans zullen het goede resultaat van een week eerder willen doorzetten en voor de winst gaan.

We verwachten zondagmiddag dan om 14.30 uur ook een mooie pot voetbal in Rotterdam. Beide ploegen zullen voor de volle winst willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Feyenoord – FC Twente

Livestream Feyenoord - FC Twente
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!