Livestream Feyenoord - FC Twente

Livestream Feyenoord – FC Twente

14 augustus 2020 1 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]
Livestream Feyenoord – FC Twente

Livestream Feyenoord – FC Twente

ROTTERDAM – Feyenoord en FC Twente voetballen zondagmiddag 16 augustus in de FOX Sports Eredivisie Comeback vriendschappelijk tegen elkaar. De wedstrijd wordt om 14.30 uur gespeeld in Rotterdam en is rechtstreeks te zien op de betaalzender Fox Sport. Wil je deze wedstrijd gratis online kijken? Klik dan hier voor stream-tips en linkjes waar je gratis voetbal kan kijken!

Terugblik op competitie

Feyenoord
Feyenoord draaide het afgelopen seizoen een prima competitie. De Rotterdammers stonden tot aan de coronastop derde in de eredivisie en behaalden 50 punten uit 25 wedstrijden.


FC Twente
FC Twente kijkt terug op een seizoen van pieken en dalen. De mannen uit Enschede bleven in de competitie steken op de veertiende plaats. Een beetje tegenvallend seizoen kan je zeggen.

Oefenduel
Zondagmiddag zullen beide teams voor een goed resultaat gaan. Een echte testwedstrijd tussen twee ploegen die in het verleden mooie prijzen hebben weten binnen te halen. Dus verwachten we een mooie pot voetbal.

Livestream 1Livestream 2Livestream 3

Gratis livestream Eredivisie voetbal
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter