Livestream Feyenoord – HSV

23 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis voetbal kijken via de stream

Livestream Feyenoord – HSV

ROTTERDAM – Feyenoord speelt vrijdagmiddag om 15.55 uur in voorbereiding op de voetbalcompetitie een oefenduel tegen het Duitse Hamburger SV. Deze wedstrijd is te zien via de betaalzender Fox Sport en via de gratis livestream.

Oefenduels tegen Nederlandse clubs

Feyenoord speelde in de voorbereiding inmiddels twee oefenduels tegen Nederlandse teams. Zo wisten de Rotterdammers te winnen van stadgenoot Sparta (3-0) en speelden ze gelijk tegen FC Twente (0-0). Dinsdag speelden de Rotterdammers tegen Arminia Bielefeld (0-0). Vanmiddag (15.55 uur) spelen de Rotterdammers in tegen het Duitse Hamburger SV. Ook deze wedstrijd is hier live te zien via de stream.

Gratis Live Sport Stream
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter