Livestream Feyenoord vs Sparta Rotterdam

Livestream Feyenoord vs Sparta Rotterdam

[pj-news-ticker]

Livestream Feyenoord vs Sparta Rotterdam

ROTTERDAM – Feyenoord en Sparta Rotterdam voetballen zondagmiddag 9 augustus in de FOX Sports Eredivisie Comeback vriendschappelijk tegen elkaar. De wedstrijd wordt om 14.30 uur gespeeld in Rotterdam en is rechtstreeks te zien op de betaalzender Fox Sport. Wil je deze wedstrijd gratis online kijken? Klik dan hier voor stream-tips en linkjes waar je gratis voetbal kan kijken!

Feyenoord boekte het vorige seizoen in de eredivisie prima resultaten en eindigde op de derde plaats in de eredivisie. Sparta, eveneens uit Rotterdam speelde een goed seizoen. De oudste club uit het Nederlands betaalde voetbal stond na zesentwintig duels op de elfde plaats in de eredivisie. Zondagmiddag zal er naar verwachting flink gestreden worden om de Rotterdamse eer. De ploegen zullen voor zo’n 3.000 toeschouwers een mooi duel op de mat willen leggen. Een wedstrijd om dus zeker niet te missen!

Wil je het hele FOX Sports Eredivisie Comeback programma bekijken? Klik dan op de volgende link! FOX Sports Eredivisie Comeback

Gratis livestream Eredivisie voetbal
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Deel dit bericht...
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Print this page
Print
Email this to someone
email