Livestream Formule 1

Livestream Formule 1

Alle Formule 1 wedstrijden kijken via een livestream

Livestream Formule 1

Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams‘. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen Formule 1 races, vaak illegaal door de streamer opgenomen. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen.

De FIA doet er alles aan om die streams zo snel mogelijk offline te halen, dus het kan zomaar zijn dat je halverwege de GP opeens alsnog moet wisselen. Mits je daar vrede mee hebt, zijn streams een prima alternatief. Dit zijn de beste bronnen voor gratis livestreams:

He’s Goal

Kies voor Formule 1, en klik vervolgens op de actuele link. Zorg dat je op het rode kruisje klikt om de stream te beginnen.

Klik hier om te beginnen met kijken!

CricHD

De kwaliteit ligt op CricHD iets hoger dan op He’s Goal, maar de website ligt er wel vaker uit. Mooi extraatje: je kunt naast de prestaties van Max Verstappen ook prima voetbal kijken via deze site.

Klik hier om te beginnen met kijken!

TotalSportek

TotalSportek is iets toegankelijker, omdat er per GP wordt uitgelegd hoe het gratis streamen werkt. Bovendien zijn deze streams zeer stabiel, al is de kwaliteit soms even slikken.

Klik hier om te beginnen met kijken!

Er zijn verschillende websites die gratis sportstreams aanbieden. Vaak kun je deze livestream direct vanuit je browser bekijken. Voor het streamen van nationale en internationale wedstrijden raden we je onder meer de sites van Formel 1 LiveEredivisie voetbalKeukenkampioen DivisieChampions LeagueEuropa LeagueEK-KwalificatieWK-KwalificatieWK-17WK voetbal (alle wedstrijden)Engels VoetbalFA CupPodium TVFormule1RojadirectaSportlemonFreeFootballLivesoccer tvSport infonuLive tvPlay livestreamUnibetSport in NederlandWielrennenVeldrijden,  RTV Drenthe,

Livestream Formule 1

VrouwenvoetbalVolleybalOKT VolleybalZwemmenEK kortebaan Zwemmen MotorsportMotoGPDartenEuropese VoetbalcompetitiesRugbyHockeyCricketEngelse Premier LeagueItaliaanse Serie ASpaanse Primera DivisionDuitse BundesligaGolfBasketbal FIBA Europe CupMarathonschaatsenHandbal tvHandbal 1Handbal 2WK HandbalSchaatsen (ISU World Cup)ShorttrackNOS Sport , VeldlopenVeldlopen 1Live sport tv240WaterpoloEK Waterpolo en YouWeb Darten BDO World Championship aan.

F1 Streams

F1 Streams is een Nederlandse site die naast TV-zenders ook Formule 1 uitzendt. Gratis, welteverstaan. Ook hier valt de kwaliteit soms tegen, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt met het aanbod.

Klik hier om te beginnen met kijken!

Meer opties

Werken de bovenstaande links niet, of valt de kwaliteit tegen? We zetten nog wat populaire sites voor je op een rijtje:

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Formule 1 nieuws? Volg Sport in Groningen en Drenthe dan ook op Facebook en op Twitter!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!