Livestream Fortuna Sittard – VVV Venlo

23 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis voetbal kijken!

Livestream Fortuna Sittard – VVV Venlo

SITTARD – Woensdagavond spelen Fortuna Sittard en VVV Venlo om 20.00 uur ter voorbereiding op het aankomend voetbalseizoen een oefenwedstrijd. Deze wedstrijd is live te zien via de betaalzender Fox Sport maar via de gratis beschikbare livestream!

Livestream Fortuna Sittard – VVV Venlo

Stream-1Stream-2Stream-3

Tegenvallend seizoen

Zowel Fortuna Sittard als VVV Venlo zullen een goed oefenresultaat willen neerzetten. Beide ploegen vielen het afgelopen seizoen tegen. Fortuna eindigde als zestiende en VVV kwam in de eredivisie niet verder dan de dertiende plaats. Beide teams zullen het nieuwe seizoen gaan voor een beter resultaat. Het belooft een mooie pot voetbal voor op de woensdagavond te worden!

Gratis livestream Eredivisie voetbal
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter