Livestream Gent-Wevelgem

Livestream Gent-Wevelgem

11 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Gratis Wielrennen kijken! –

Livestream Gent-Wevelgem

IEPER – Ieper is vandaag het decor voor de start van de 82e klassieker die door Flanders Fields trekt. In de schaduw van de Menenpoort staan de snelste en sterkste mannen aan de start voor Gent-Wevelgem. De winnaar van vorig jaar, Alexander Kristoff, neemt het onder meer op tegen Bennett, Ewan, Ackermann en Van Aert. Wil je niets missen? Kijk dan live en ook nog eens gratis via deze stream!

Parcours

Gent-Wevelgem start om 10 uur en de race finisht naar verwachting rond 16.00 uur

Livestream Gent-Wevelgem

Livestream Gent-Wevelgem

Livestream Gent-Wevelgem
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 racesMotoGPEredivisieEerste DivisieChampions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennenVeldrijdenTennisMXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...