Livestream Go Ahead Eagles – Jong FC Utrecht

2 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream Go Ahead Eagles – Jong FC Utrecht

DEVENTER – Go Ahead Eagles en Jong FC Utrecht trappen vrijdagavond om 18.45 uur in Deventer af voor de zesde competitieronde de Keuken Kampioen Divisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Vorige wedstrijd

Go Ahead Eagles verzamelde in de vier voorgaande competitiewedstrijden vijf punten. Een resultaat waar de ploeg uit Deventer tevreden mee kan zijn. Jong FC Utrecht heeft duidelijk opstartproblemen. Het team uit Utrecht heeft vijf duels gespeelt en verzamelde hierin slechts drie punten.

We verwachten vrijdagavond een mooi duel. Beide ploegen zullen voor de winst willen gaan en drie punten willen pakken. Dus ga er maar lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Jong FC Utrecht. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Go Ahead Eagles – Jong FC Utrecht

Livestream Go Ahead Eagles - Jong FC Utrecht
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...