Livestream Helmond Sport - FC Volendam

Livestream Helmond Sport – FC Volendam

18 september 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis Keuken Kampioen Divisie kijken!

Livestream Helmond Sport – FC Volendam

HELMOND – Helmond Sport en FC Volendam trappen vrijdagavond om 18.45 uur in Helmond af voor de vierde ronde in de Keuken Kampioen Divisie. Deze wedstrijd is live te zien via de gratis stream!

Wedstrijdinformatie

Helmond Sport vergaarde in de voorgaande wedstrijden 4 punten en staat hiermee voorlopig op de twaalfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. FC Volendam had een tegenvallende seizoenstart. De ploeg uit Volendam wist slechts 1 punt binnen te halen uit de drie voorgaande wedstrijden en staat hiermee zeventiende in de ranglijst.

We verwachten vrijdagavond een mooie pot voetbal in Helmond. Beide ploegen zullen drie punten willen pakken. Dus ga er maar even lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd tussen Helmond Sport en FC Volendam. We wensen je veel kijkplezier!

Livestream Helmond Sport – FC Volendam

Livestream Helmond Sport - FC Volendam
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter